Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 14:34

Μετεγκατάσταση τριών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Μετεγκατάσταση τριών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την απόφαση για τη μετεγκατάσταση τριών ακόμα Διευθύνσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου -και της Π.Ε. Αρκαδίας- στο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου 57 στην Τρίπολη υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Στην εν λόγω απόφαση, που αφορά ειδικότερα τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας έδρας, περιγράφεται ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μετεγκατάσταση. Σημειώνεται, συγκεκριμένα, ότι όσον αφορά τις πιο πάνω υπηρεσίες “η διαδικασία μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί τα χρονικό διάστημα 5-8 Φεβρουαρίου, κατά τρόπο συντονισμένο, ώστε να μην διαταραχθεί ή διακοπεί σε εργάσιμη ώρα και ημέρα η λειτουργία των αναφερομένων υπηρεσιών”.
Υπενθυμίζεται ότι με προηγούμενη ανάλογη απόφαση του περιφερειάρχη -στο τέλος του προηγούμενου χρόνου-, είχε προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα μεταξύ 25 και 31 Ιανουαρίου για την μετεγκατάσταση, στο εν λόγω κτήριο, των Διευθύνσεων Αναπτυξιακού Προγραμματισμού έδρας, Τεχνικών Εργων έδρας και Περιβάλλοντος - Χωρικού Σχεδιασμού έδρας.


NEWSLETTER