Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 17:00

Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον πρόεδρο του Καλού Νερού

Γράφτηκε από την

Με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καλού Νερού Γιάννη Γαλάνη συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο πρόεδρος του Καλού Νερού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας "έθεσε ζητήματα που σχετίζονται με την αντικατάσταση όλων των τσιμεντένιων στύλων φωτισμού, κατά μήκος της εθνικής οδού Ελαία - Κυπαρισσία, μέσω του έργου αναβάθμισης του οδικού άξονα Πύργος - Καλό Νερό, ενώ τέθηκε και το θέμα της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας στην εν λόγω οδό με κατασκευή νέου κόμβου. Επιπλέον συζητήθηκε και το σοβαρό πρόβλημα διάβρωσης της ακτής που παρατηρείται έντονα στο Καλό Νερό με άμεσο αποτέλεσμα τον κίνδυνο αποκοπής του παραλιακού δρόμου. Τέλος, επισημάνθηκε από τον πρόεδρο η αναγκαιότητα του προγραμματισμού, στα πλαίσια των εργολαβιών αντιπλημμυρικής προστασίας, του καθαρισμού του Αρκαδικού ποταμού".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: "Ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι ήδη έχει κάνει επαφή με την επιβλέπουσα υπηρεσία του έργου οδικής ασφάλειας της εθνικής οδού, το οποίο υλοποιείται από το υπουργείο Υποδομών, έχει θέσει το αίτημα για την κατασκευή επιπλέον κόμβων, ενώ ενημέρωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα καταβληθεί προσπάθεια διεκπεραίωσης των αιτημάτων που τέθηκαν, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες".