Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 22:53

Περιφερειακό Συνέδριο παρουσία Χατζηδάκη στην Τρίπολη

Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου για τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 πραγματοποιείται την Παρασκευή στις 10 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται οι ακόλουθες εισηγήσεις: Του περιφερειάρχη Π. Τατούλη, με θέμα "Πελοπόννησος 2020". Του υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών Κ. Χατζηδάκη, με θέμα "Η στρατηγική της Νέας Περιόδου 2014-2020". Του γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Μεν. Δασκαλάκη, με θέμα "Η εξειδίκευση της στρατηγικής της Νέας Προγραμματικής Περιόδου". Του γ.γ. Μεταφορών Ν. Σταθόπουλου, με θέμα "Η στρατηγική μεταφορών στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας". Του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ Π. Θεοφανόπουλου, με θέμα "Το μέλλον του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου".

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί έως τις 4 το απόγευμα με εισηγήσεις, που αφορούν τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου στους τομείς έρευνας και τεχνολογίας, αγροτικής ανάπτυξης και διαχείρισης απορριμμάτων κ.λπ.