Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:22

Ανεμβολίαστος 1 στους 5 υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Ανεμβολίαστος 1 στους 5 υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ανεμβολίαστος παραμένει 1 στους 5 υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας:

Το 20,39% των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες είναι υπόχρεο σε rapid test, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά. Σε αριθμούς αυτό “μεταφράζεται” ότι στην εν λόγω εξέταση υποχρεώνονται οι 207 από τους συνολικά 1.015 υπαλλήλους.

Τα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες, με αντικείμενο την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν η περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης και της εφαρμογής των πρωτοκόλλων εισόδου σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ζητήθηκε από τους διευθυντές των υπηρεσιών να συστήσουν προς τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά και να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και αποτροπής διάδοσης του νέου κορονοϊού.

Τα αναλυτικά στοιχεία για τους υπαλλήλους ανά Περιφερειακή Ενότητα -τα οποία μεταβάλλονται κάθε εβδομάδα με βάση τη ροή των εμβολιασμών ή της νόσησης-    παρουσιάζονται στον πίνακα.


NEWSLETTER