Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 11:29

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Καπέλιου σε μητροπολίτη Μεσσηνίας και δήμαρχο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Εθιμοτυπικές επισκέψεις Καπέλιου σε μητροπολίτη Μεσσηνίας και δήμαρχο Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ο νέος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις για θέματα της τοπικής κοινωνίας και της τρέχουσας επικαιρότητας.

 

ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκε χθες στο Δημαρχείο ο νέος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος και η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Καπέλιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ μεταξύ των δύο ανδρών συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος δήμου και Περιφέρειας. Διαπιστώθηκε δε ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων και διάθεση στενής συνεργασίας τόσο σε θέματα καθημερινότητας όσο και σε θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον δήμαρχο για την ονομαστική του εορτή και για το νέο έτος, ενώ υπήρξε και ενημέρωση για την πορεία έργων που αφορούν το δήμο, ανάμεσα στα οποία η μελέτη κατασκευής της γέφυρας στο παραλιακό μέτωπο του ποταμού Παμίσου, που θα ενώνει τη Δυτική Παραλία με την Μπούκα Μεσσήνης και η οποία βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης.

 


NEWSLETTER