Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 22:43

Πετράκος: “Ο κ. Νίκας αδιαφορεί για τους αγρότες των Φιλιατρών”

Γράφτηκε από την
Πετράκος: “Ο κ. Νίκας αδιαφορεί για τους αγρότες των Φιλιατρών”

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επικρίνει ο επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος, γιατί “αδιαφορεί για τους αγρότες των Φιλιατρών, να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος των παλαιών χρεών των κρατικών γεωτρήσεων Φιλιατρών - Εξοχικού προς τη ΔΕΗ”.

Ο κ. Πετράκος αναφέρει ότι “έχουμε φέρει το θέμα με επερωτήσεις μας τουλάχιστον 3 φορές και έχουμε ζητήσει να βρεθεί τρόπος να πληρωθεί από την Περιφέρεια το παλαιό χρέος, αλλά ο κ. Νίκας δεν έχει κάνει τίποτα, διότι αντί να λειτουργήσει ως περιφερειάρχης, μας απαντά λες και
είναι ένας φοβισμένος γραφειοκράτης λογιστής, ο οποίος ψάχνει δικαιολογίες για να μην κάνει τίποτα”. Παρατηρεί, απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη, πως “το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Φιλιατρών - Εξοχικού σας έχει στείλει νέα επιστολή - SOS και σας λέει το αυτονόητο ότι «ο πρωτογενής τομέας δεν προκόβει με λόγια, θέλει ρεύμα, για να έχει νερό για να ποτίσει». Σας ζητάει συγκεκριμένα αφού έχετε αρνηθεί την πληρωμή του παλαιού χρέους, να κάνετε τουλάχιστον παρέμβαση στη ΔΕΗ Α.Ε. 1) Για επανασύνδεση της γεώτρησης ΓΜ.11, χωρίς την καταβολή προκαταβολής που ζητά η ΔΕΗ, λόγω μη δυνατότητας εισπράξεων και 2) Να γίνει ρύθμιση του παλαιού χρέους με πολλές δόσεις (κατ’ εξαίρεση) και ανοχή τους χειμερινούς μήνες που δεν υπάρχουν εισπράξεις”.
Καταλήγοντας, ο Θαν. Πετράκος αναφέρει: “Αν κ. Νίκα δεν μπορείτε να βρείτε 42.000 να πληρωθεί το παλαιό χρέος ή έστω να κάνετε το ελάχιστο που σας ζητάει το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Φιλιατρών - Εξοχικού, τότε καλύτερα να πάτε σπίτι σας και βέβαια μην ξαναπείτε κουβέντες του στυλ ότι εκτιμάτε τους αγρότες της Τριφυλίας και είναι προτεραιότητά σας ο πρωτογενής τομέας, διότι δεν πιστεύετε τίποτα. Όλα όσα λέτε για τον πρωτογενή τομέα είναι υποκρισίες και
φαρισαϊσμοί.
Υ.Γ. Βέβαια 6.700.000 βρήκατε και δώσατε με απευθείας ανάθεση στην ανάδοχο εταιρεία της διαχείρισης των σκουπιδιών για τις προσβάσεις. Ξέχασα βέβαια ότι αυτό μάλλον σας το ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης…”.

 


NEWSLETTER