Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 19:27

Επίσκεψη Νίκα στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη Νίκα στην “Κιβωτό του Κόσμου”

 

Τη δομή του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” στην Καλαμάτα  επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης προσέφερε δώρα στα φιλοξενούμενα στη δομή παιδιά, ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά και αντάλλαξε ευχές με τον εμπνευστή της, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να συνδράμει τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια έχει διαθέσει, μεταξύ άλλων, πίστωση 70.000 ευρώ για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο της εν λόγω δομής.

Σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, ο Π. Νίκας στάθηκε ιδιαίτερα στο πόσο σημαντικό είναι για την Καλαμάτα το να φιλοξενεί τη συγκεκριμένη κοινωνική δομή, ενώ σημείωσε και τη σημαντική συνεισφορά της οικογένειας του Κώστα Καρέλια, που δώρισε το χώρο και τα οικήματα στα οποία φιλοξενείται η “Κιβωτός του Κόσμου” στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος, Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού – Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου.


NEWSLETTER