Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 22:42

Τατούλης κατά Νίκα για σιδηρόδρομο

Γράφτηκε από την

 

«Το ριάλιτι σόου με τίτλο: "Νίκας-επαναλειτουργία σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο" συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα».

Με αυτή τη φράση ξεκινάει η μακροσκελής ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου» του Πέτρου Τατούλη, στην οποία εξιστορεί όλες τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

«Το "ριάλιτι" που διανύει την τρίτη χρονιά προβολής του, ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2019 όταν για πρώτη φορά ο εμπνευστής-σεναριογράφος-σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του Παναγιώτης Νίκας μας ανακοινώνει την επαναλειτουργία του τρένου στην Πελοπόννησο. Στο τελευταίο τρέιλερ, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 22:04 το βράδυ, ενημερωθήκαμε ότι την επομένη, στις 10 Μαΐου 2022, ο κ. Νίκας θα επισκεφθεί για ακόμα μία φορά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με θέμα την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής καθ’ όλο το μήκος της» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και καταλήγει: «Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η "Ατζούν μίντια"… θαυμάζοντας το "one man show", τη μυθοπλασία και τις ανατροπές του συγκεκριμένου "ριάλιτι", μετά το επεισόδιο της Τρίτης 24 Μαΐου 2022, αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλίες αναζητώντας νέα επιτυχημένα project…».