Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 15:50

Συνάντηση Νίκα - Αθανασόπουλου: Συζητήθηκαν έργα που προωθούνται από την Περιφέρεια

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Νίκα - Αθανασόπουλου: Συζητήθηκαν έργα που προωθούνται από την Περιφέρεια

Εργα που προωθούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Δήμο Μεσσήνης, συζήτησαν ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος, σε συνάντηση εργασίας χθες στην Τρίπολη.

Τα έργα που συζητήθηκαν, ήταν η γέφυρα της Μαυροζούμαινας στη Βαλύρα, ο δρόμος προς τα Ζερμπίσια, οι παρεμβάσεις στο δημοτικό γήπεδο Μεσσήνης και οι βελτιώσεις στην 9η επαρχιακή οδό μέχρι την Κορώνη, αλλά και τα ανάλογα έργα στο λοιπό οδικό δίκτυο του δήμου.

Ακόμα, εξετάστηκε η εξέλιξη των μελετών για την λιμνοδεξαμενή στο Τρίκορφο, για τη νέα γέφυρα στις εκβολές του Παμίσου στο θαλάσσιο μέτωπο των Δήμων Μεσσήνης και Καλαμάτας, όπως επίσης και για τον συνδετήριο δρόμο από τον κόμβο Αρφαρών του αυτοκινητοδρόμου προς Λάμπαινα.

Στη συνάντηση έγινε, επίσης, συζήτηση και για μια σειρά μικρότερων έργων στο δήμο, ενώ εξετάστηκαν τρόποι για την επίλυση προβλημάτων σχετικά με απαλλοτριώσεις που αφορούν στο -χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ Πελοποννήσου- έργο της βελτίωσης της 7ης επαρχιακής από Μεσσήνη μέχρι Λάμπαινα.


NEWSLETTER