Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 09:23

Απουσίες - μήνυμα από Λαμπρόπουλο και Νίκα: Γυρίζουν την πλάτη στις φιέστες Σαμαρά 

Γράφτηκε από την

 

“Ανειλημμένες υποχρεώσεις” επικαλείται ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος για να μην παραστεί στην ομιλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, στην οποία θα παραστεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Από την ίδια εκδήλωση αναμένεται να απουσιάζει και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ενώ και οι δύο απουσίαζαν από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση για το φυσικό αέριο που έγινε παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη και του Αντώνη Σαμαρά. Να σημειωθεί ότι “ανειλημμένες υποχρεώσεις” είχε επικαλεστεί ο Αντώνης Σαμαράς την περασμένη εβδομάδα, για να δικαιολογήσει την απουσία του κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεσσηνία.

Οι απουσίες θεωρούνται μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό που απουσίαζε από την επίσκεψη Μητσοτάκη και προσπαθεί να στήσει δικές του φιέστες για να δηλώσει την πολιτική του παρουσία στη Μεσσηνία και να στηρίξει την παραμονή του στο ψηφοδέλτιο.

Η εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, διοργανώνεται σήμερα στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Belvedere» στην Καλαμάτα από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Μεσσηνίας.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος ενημέρωσε με επιστολή τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Δούζη πως δεν θα παραστεί στη σημερινή εκδήλωση λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Λαμπρόπουλου: «Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να παραστώ στην εκδήλωση που διοργανώνετε, στην οποία όμως δεν μπορώ να ανταποκριθώ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης. Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δύναμη και υγεία για όλους.

Από τη Μεταπολίτευση και μετά ποτέ και καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν είχε να αντιμετωπίσει τόσα και τέτοιας έκτασης προβλήματα όσα η σημερινή. Με επιτυχία αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε το μεταναστευτικό, την πανδημία, την οικονομική κρίση, τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειές του για τους πολίτες, με την εισαγόμενη ακρίβεια. Στηρίξαμε και στηρίζουμε τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Θα δώσουμε και θα κερδίσουμε τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν, γιατί σήμερα η χώρα μας χρειάζεται κυβέρνηση ισχυρή, πολιτική σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Χρειάζεται κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».