Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 19:28

Ο Αγγελος Χρονάς στην Ενωση Νέων Αυτοδιοικητικών

Γράφτηκε από την
Ο Αγγελος Χρονάς στην Ενωση Νέων Αυτοδιοικητικών

Ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αγγελος Χρονάς είναι νέος μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος. 

Ο πρόεδρος της Ενωσης Νεκτάριος Καλαντζής δήλωσε για την εγγραφή του κ. Χρονά: «Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (ΕΝΑ) Ελλάδος εδώ και οκτώ χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος τον Άγγελο Χρονά, Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Και τον καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.»

 


NEWSLETTER