Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 20:23

Ο Τατούλης κάνει απολογισμό του Νίκα!

Γράφτηκε από την

 

“Τρία χρόνια Νίκα, τρία χαμένα χρόνια για την Πελοπόννησο, τρία χρόνια κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος”, υποστηρίζει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πέτρος Τατούλης, κάνοντας τον δικό του απολογισμό για τα τρία χρόνια από την ημέρα που ο Παναγιώτης Νίκας ανέλαβε τη διοίκηση της περιφέρειας.

Κάνει λόγο για θλιβερό απολογισμό, για αδράνεια, ραστώνη, ανικανότητα και στασιμότητα, για “απουσία διεκδίκησης για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Πελοποννήσιοι πολίτες, χωρίς όραμα, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς σχέδιο, χωρίς κανένα μεγάλο έργο”.

Ισχυρίζεται πως “ο λαϊκισμός και ο ρεβανσισμός κυριαρχούν σε ό,τι αφορά τα έργα που παρέλαβε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή”. Και μιλά, μεταξύ άλλων, για “επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις μόνο σε αρεστούς σε ό,τι αφορά την ενίσχυση και τη συνδιοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων” για “παράνομες προγραμματικές συμβάσεις οι οποίες επανειλημμένα επιστρέφουν από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα ως μη νόμιμες και κωλυόμενες να υπογραφούν”, για “πολιτικά παιχνίδια και απόλυτη ανευθυνότητα σε ό,τι αφορά ιδιαίτερα σημαντικά έργα για την Πελοπόννησο, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το ζήτημα του φυσικού αερίου και τα αντιπλημμυρικά έργα της Καλαμάτας”.

Ο Π. Τατούλης και τα μέλη της “Νέας Πελοποννήσου” δηλώνουν πως “δεσμεύονται ότι στους μήνες που απομένουν, μέχρι την αποχώρηση του κ.Νίκα και των συνεργατών του από τη διοίκηση της περιφέρειας, να παρουσιάσουν στους πολίτες ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης, με συγκεκριμένο σχεδιασμό και προτάσεις που θα καλύψουν το χαμένο χρόνο και θα οδηγήσουν την Πελοπόννησο σε ένα καλύτερο αύριο κάνοντας μια Νέα Αρχή”.