Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 19:07

Νίκας για υποψηφιότητα: “Αν θέλω να είμαι θα είμαι”

Νίκας για υποψηφιότητα: “Αν θέλω να είμαι θα είμαι”

 

“Ο κανόνας είναι ότι όποιος είναι εν ενεργεία και θέλει να είναι υποψήφιος, θα είναι. Αν θέλω να είμαι θα είμαι. Αν δεν θέλω να είμαι δεν θα είμαι”.

Τα παραπάνω σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο Περιφερειακό Συμβούλιο όσον αφορά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του στις επόμενες εκλογές.  Ξεκαθάρισε ότι το το πολιτικό τοπίο εναλλάσσεται, υπάρχει κινητικότητα και ότι όλα όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές θα ξεκαθαρίσουν και ανακοινωθούν μετά τις εθνικές εκλογές.

“Κάποιοι θέλουν να τρέξουν, καλά κάνουν και τρέχουν.  Ο κανόνας είναι ότι όποιος είναι εν ενεργεία και θέλει να είναι υποψήφιος, θα είναι. Αυτό είναι κανόνας και έχει εξαγγελθεί.  Την κάθε παράταξη και τον κάθε χώρο πρέπει να το ενδιαφέρουν τα του οίκου του. Αναφέρομαι σε παρατάξεις που κατεβαίνουν με ιδεολογική καθαρότητα και όχι σε παρατάξεις που τσαλαβουτούν από εδώ και από εκεί, από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά αγρεύοντας ψήφους και λέγοντας πάρα πολλά και διάφορα. “Αν θέλω να είμαι θα είμαι. Αν δεν θέλω να είμαι δεν θα είμαι. Τελεία και παύλα”, τόνισε ο περιφερειάρχης.