Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 21:21

Χρονάς για έργο στο Ασυλο Ανιάτων

 

“Εδώ γίνεται ένα σοβαρό και αξιέπαινο έργο αθόρυβα και αποτελεσματικά”. Με αυτά τα λόγια επισφράγισε την έκτακτη επίσκεψή του χθες το πρωί της Πέμπτης στο Άσυλο Ανιάτων της Μητρόπολης Μεσσηνίας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας Άγγελος Χρονάς.

Τον επισκέπτη καλωσόρισε ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος μαζί με το μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Γιάννη Νικητόπουλο και τον διευθυντή Παναγιώτη Μπιτσάνη ενημέρωσαν τον κ. Χρονά για την λειτουργία του Ιδρύματος.

Μετά από μια μικρή ξενάγηση στο χώρο υποδοχής ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την επέκταση του Ιδρύματος και τις εργασίες της νέας πτέρυγας, προϋπολογισμού πλέον των 3,5 εκατ. ευρώ και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης, ενώ δεν παρέλειψε να επιβεβαιώσει την αρωγή και συνδρομή, όπου και όποτε χρειαστεί, εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο π. Φίλιππος ευχαριστώντας τον κ. Χρονά για την επίσκεψη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για το ενδιαφέρον τόσο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα όσο και του  Άγγελου Χρονά, για την ηθική και υλική συμπαράσταση στο έργο της Μητρόπολης Μεσσηνίας και μετέφερε τις ευχές και τις ευχαριστίες τόσο του μητροπολίτη Χρυσοστόμου όσο και όλων των μελών του Δ.Σ. του Ιδρύματος.