Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 09:04

Πτωχό παρουσιάζει αύριο ο Μητσοτάκης

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αύριο στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές από τις πέντε περιφερειακές  ενότητες της Πελοποννήσου και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο συνδυασμός, όπως ανακοίνωσε από τη σελίδα του στο Facebook o κ. Πτωχός ονομάζεται «Πελοπόννησος Μπροστά» ενώ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια το ψηφοδέλτιο να στελεχωθεί με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτούν την ανανέωση. Για αυτό εκτός από τους αντιπεριφερειάρχες Στάθη Αναστασόπουλο και Αννα Καλογερόπουλου στο ψηφοδέλτιο ενδέχεται να ενταχθούν  η υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές Μαριλένα Γυφτέα, η υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας στις εκλογές του 2019 Τόνια Κουζή, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Τάσος Παπαγεωργίου, οι πρώην αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Παναγιώτα Ντίντα, Γιώργος Σπίνος και Μαρία Οικονομάκου καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, Γιάννης Αδρακτάς και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο κ. Πτώχος στο μήνυμα με το οποίο ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού αναφέρει τα εξής: « H Πελοπόννησος είναι η γη στην οποία γεννηθήκαμε. Ένας τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους.

Γνωρίζω καλά τις προοπτικές αυτού του τόπου. Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι. Σήμερα, είναι ώρα να κτίσουμε πάνω σε όσα θετικά έχουν γίνει και να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Με όραμα, γνώση και εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Ονομάσαμε το συνδυασμό μας:  “Η Πελοπόννησος Μπροστά” γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Να γράψουμε μαζί τη δική μας, σύγχρονη ιστορία. Μια ιστορία ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών. Ώστε η Πελοπόννησος να γίνει πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα.

Τις επόμενες ημέρες, ξεκινάμε να παρουσιάζουμε τη σπουδαία ομάδα μας. Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι ικανοί και δημιουργικοί. Έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά. Με σχέδιο και συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Σ’ αυτή την προσπάθεια, σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας. Για την Πελοπόννησο, για κάθε γωνιά αυτού του τόπου.”

Θ.Λ.