Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 19:19

Σύσκεψη για την πορεία έργων στην Πελοπόννησο

 

Σύσκεψη στην οποία εξετάστηκε το στάδιο στο οποίο βρίσκονται διάφορα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε προχθές στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες για την αγορά του ακινήτου της βιομηχανίας ΡΕΑ, μεταξύ Ναυπλίου και Αργους, χώρος στον οποίο θα στεγαστεί το διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας.

Εξ άλλου, αναφορικά με το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας, που η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει την κατασκευή του στην περιοχή της Νυμφασίας, στη Βυτίνα, έγινε γνωστό ότι άμεσα βαίνουν προς δημοπράτηση οι εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσης του χώρου που έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια.

Ακόμα, επισημάνθηκε ότι σύντομα ξεκινούν τα έργα στο λιμάνι του Λεωνιδίου, αλλά και στον δρόμο Αστρους – Λεωνιδίου, ενώ επαναβεβαιώθηκε ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διατεθεί πίστωση 350.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στη Μαραθούπολη εξελίσσεται ομαλάκαι η ολοκλήρωσή του θα γίνει φέτος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.