Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 15:45

Συνάντηση στην Περιφέρεια για έργα στην Καλαμάτα

Έργα και δράσεις της Καλαμάτας που υλοποιούνται και διεκδικείται η ένταξή τους σε χρηματοδοτικά προγράμματα, συζητήθηκα στην προχθεσινή συνάντηση εργασίας του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, στη συνάντηση που είχε τεχνοκρατικό χαρακτήρα, συμμετείχαν εκ μέρους του δήμου οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κουτραφούρης και Βασίλης Παπαευσταθίου και η γενική διευθύντρια Παναγιώτα Κουράκλη. Εκ μέρους της Περιφέρειας, συμμετείχαν ο αναπληρωτής περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού - Οικονομικών - Προγραμματισμού Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο εκτελεστικός γραμματέας Γιώργος Σπίνος.
Σχολιάζοντας τη συνάντηση, ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε: “Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό είχαμε μια ακόμα εποικοδομητική συνεργασία. Παρουσία στελεχών του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας συζητήσαμε την εξέλιξη μιας σειράς από θέματα που αφορούν τη στρατηγική έργων στο πλαίσιο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, καθώς και άλλα έργα και δράσεις που είναι ενταγμένα στον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό που έχουμε ως δήμος”.