Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 07:23

Επιμένει ο Βουδούρης παρά τις αντιδράσεις

Επιμένει ο Βουδούρης παρά τις αντιδράσεις

Εν μέσω φημών περί απόσυρσής του και παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί η υποψηφιότητά του, ο Οδυσσέας Βουδούρης δεν κάνει πίσω και δηλώνει έτοιμος να δώσει την εκλογική μάχη "για να γυρίσει σελίδα η Πελοπόννησος".

Οπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αγνοήσει τις αντιδράσεις και να συνεχίσει τη στήριξη Βουδούρη, εκτιμώντας ότι μια «κωλοτούμπα» θα είχε τώρα μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από οποιοδήποτε όφελος. 

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων αποφάσισε να αγνοήσει και την απόφαση της Νομαρχιακής Μεσσηνίας που προχθές το βράδυ καταψήφισε την υποψηφιότητα Βουδούρη με 25 ψήφους κατά και 8 λευκά επί συνόλου 33 μελών. Η ψηφοφορία αυτή έδωσε χθες το πρωί τροφή στις φήμες που ήθελαν τον Οδυσσέα Βουδούρη να παίρνει με δική του πρωτοβουλία «βελούδινο διαζύγιο» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι το απόγευμα οι φήμες αυτές έκαναν το γύρο της Ελλάδας, και όλοι είχαν πιστέψει πως ο κ. Βουδούρης θα αποσυρθεί. Ομως χθες το απόγευμα με γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής έδωσε τέλος στις φήμες αυτές, προφανώς και με τη σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που αποφάσισε να συγκρουστεί με όποιον διαφωνεί με τις επιλογές της. Από εδώ και πέρα το ενδιαφέρον εστιάζεται τόσο στον τρόπο με τον όποιο θα αντιδράσουν όσοι διαφωνούν με την υποψηφιότητα Βουδούρη, όσο και στη διαδικασία με την οποία θα καταρτιστεί το ψηφοδέλτιο - αφού είναι σίγουρο ότι πολλά στελέχη πρώτης γραμμής θα αρνηθούν να συμπεριληφθούν σ' αυτό.