Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 08:12

Συσκέψεις για να καμφθούν αντιδράσεις για Βουδούρη

Συσκέψεις για να καμφθούν αντιδράσεις για Βουδούρη

Με στόχο να αρθούν οι αντιδράσεις και να ξεκινήσει η ουσιαστική συζήτηση για τις περιφερειακές εκλογές και τη στήριξη του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη, στελέχη της Κουμουνδούρου αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν στη Μεσσηνία και τους άλλους νομούς. Μάλιστα, από τα αρμόδια κεντρικά στελέχη εκφράζεται η αισιοδοξία και η πίστη για νίκη στην Πελοπόννησο.

«Κατανοούμε τις αντιδράσεις και το γιατί υπάρχουν. Ομως, πρέπει να γίνει πιο κατανοητό το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε στην "Ε" στέλεχος της Κουμουνδούρου με αρμοδιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Παραδέχθηκε ότι ο σχεδιασμός έγινε κεντρικά και υπενθύμισε πως «η πρόταση για τους περιφερειάρχες είναι το μοναδικό προνόμιο που έχει κρατήσει η Κεντρική Επιτροπή. Και αυτό γιατί θέλει να δώσει το πολιτικό στίγμα, τις συνεργασίες που πρέπει να γίνουν».

Τα ίδιο πρόσωπο δήλωσε με αισιοδοξία ότι «μπορούμε και πάμε να κερδίσουμε την Πελοπόννησο. Είναι μια δύσκολη περιοχή και το γνωρίζουμε. Υπάρχει, όμως, αισιοδοξία ότι τη μάχη τη δίνουμε για να την κερδίσουμε. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συμμαχίες του που θα κερδίσουν την Πελοπόννησο». Εκτίμησε ότι με την επιλογή του Οδ. Βουδούρη «σηματοδοτείται μια ευρεία συμμετοχή» και διευκρίνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έφθασε ψηλά εκλογικά, ψηφίστηκε από τον κόσμο και για την πολιτική των συμμαχιών του, πέρα από τη συμμετοχή του στα κινήματα».

Το στέλεχος της Κουμουνδούρου αναγνώρισε ότι «στην Καλαμάτα υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα» στην υποψηφιότητα Βουδούρη, αλλά ανέφερε πως «θα ξαναγίνει συζήτηση, το κλίμα στην Περιφέρεια είναι καλύτερο και τα τοπικά μας στελέχη παρά τον σκεπτικισμό θα είναι έτοιμα να δώσουν τη μάχη».

Μας ενημέρωσε ότι οι επαφές και οι συναντήσεις «θα είναι για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, το πώς θα λειτουργήσουμε. Θα γίνει καταμερισμός των δραστηριοτήτων, για το πρόγραμμα, τις κινητοποιήσεις κ.λπ.».

Γ.Σ.