Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 16:08

Γιάννης Μανώλης: "Οι πολίτες θα γκρεμίσουν το καθεστώς Τατούλη"

Την πεποίθηση ότι «οι πολίτες της Πελοποννήσου θα γκρεμίσουν το καθεστώς Τατούλη στην Περιφέρεια», εξέφρασε σήμερα στην Καλαμάτα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μανώλης.

Σημείωσε ότι «για να φτιάξεις την Πελοπόννησο, θα πρέπει να ανατρέψεις το σημερινό καθεστώς, που την έχει φέρει πολύ πίσω και να αρχίσεις να κτίζεις από την αρχή». Επεσήμανε πως «έχουν γίνει πράγματα που χρήζουν έρευνας» και παρατήρησε ότι «πρέπει να γκρεμιστεί η λογική του συγκεντρωτισμού, της οικογενειοκρατίας, του αυταρχισμού και της αδιαφάνειας».

Ο κ. Μανώλης επιβεβαίωσε ότι την ερχόμενη Τετάρτη στην Τρίπολη θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την κάθοδό του στην Περιφέρεια και ανέφερε πως οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι θα ανακοινωθούν ξεχωριστά σε κάθε νομό.

Επέκρινε το γεγονός ότι ο Π. Τατούλης παρουσιάζεται σαν ανεξάρτητος, ενώ η ηγεσία της Ν.Δ. ζητεί από μέλη της να είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό του περιφερειάρχη.

Επίσης, σημείωσε ότι το προσκλητήριο αφορά όλο τον κόσμο και κάλεσε τους συμβούλους του συνδυασμού Τατούλη που διαφωνούν, να βγουν και να καταγγείλουν έγκαιρα αυτά που έχουν διαπιστώσει και τους κάνουν να φεύγουν από το συνδυασμό.

 

Ο Γιάννης Μανώλης που βρέθηκε σε καφέ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, είχε συναντήσεις με το Νίκο Φωτέα, τη Βενετία Λιακουνάκου και άλλα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό του.