Πέμπτη, 15 Μαϊος 2014 07:45

Ο Νίκας φοβούμενος μην ταυτιστεί με την κυβέρνηση: "Κάνει την πάπια" με χαλαρή προεκλογική

Ο Νίκας φοβούμενος μην ταυτιστεί με την κυβέρνηση: "Κάνει την πάπια" με χαλαρή προεκλογική

Το χαρτί του φαβορί που κρατά χαμηλούς τόνους επέλεξε να παίξει στο προεκλογικό πόκερ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και γι' αυτό δεν κάνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και περιοδείες. Παράλληλα αφήνει τους υποψηφίους συμβούλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, αφού ο συνδυασμός έχει ανύπαρκτο διαφημιστικό μπάτζετ για την προβολή των στελεχών του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά στελέχη του συνδυασμού φοβούνται μήπως τελικώς οι πολίτες γυρίσουν την πλάτη στη δημοτική αρχή επειδή θα εκλάβουν ως υπεροπτική τη στάση αυτή του κ. Νίκα. 

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τους φόβους των συνεργατών ο κ. Νίκας ακολουθεί τον "παλιό καλό" δοκιμασμένο δρόμο του παλαιοκομματισμού με ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής και διανομή σταυρωμένων ψηφοδελτίων. Παράλληλα τηρεί χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τις κομματικές κορόνες για να μην ταυτιστεί με την κυβέρνηση των περικοπών και χάσει το τρένο της επανεκλογής. Στόχος του  κ. Νίκα παραμένει η επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή, αφού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δοκιμάσει την συσπείρωση του συνδυασμού του στο δεύτερο γύρο των εκλογών.