Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 14:57

Επίθεση Νικολάκου, Αλειφέρη και Μαντά σε Νίκα

Επίθεση Νικολάκου, Αλειφέρη και Μαντά σε Νίκα

 

Τη δική τους σκληρή επίθεση - απάντηση στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, εξαπέλυσαν σήμερα οι αντιπεριφερειάρχες Ντίνα Νικολάκου, Περικλής Μαντάς και Ελένη Αλειφέρη.

Η κ. Νικολάκου και η κ. Αλειφέρη εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους και τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πρόσωπο του κ. Μαντά, αποδοκιμάζοντας το δήμαρχο Καλαμάτας. Εκαναν λόγο για προσβλητική και υβριστική συμπεριφορά του δημάρχου όχι μόνο προς τον Π. Μαντά, αλλά κυρίως προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έχει στόχο να στρέψει τους πολίτες της Μεσσηνίας κατά της Περιφερειακής Αρχής.

Η κ. Νικολάκου ενημέρωσε ότι από το ΕΣΠΑ, έως στο τέλος του 2015 θα γίνει το έργο στο λιμάνι Κορώνης και θα ολοκληρωθεί ο δρόμος Ρωμανού - Γαργαλιάνοι. Υποσχέθηκε ότι στο νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) το πρώτο έργο που θα ενταχθεί, είναι το έργο - "σημαία", ο δρόμος Μεσσήνη - Εύα - Λάμπαινα - Αρχαία Μεσσήνη. Για το Δήμο Καλαμάτας, απαντώντας στον κ.  Νίκα, ανέφερε ότι έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας έργα πάνω από 27 εκ. ευρώ, ενώ για τα δύο έργα που απεντάχθηκαν (αναπλάσεις σε Ανάσταση και Ανάληψη), είπε πως θα ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ. 

 

Ανέφερε, ακόμα, ότι έχουν πολύ καλή συνεργασία με τους Δήμους της Περιφέρειας εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.