Τρίτη, 10 Μαϊος 2011 12:19

Νέα επίθεση του περιφερειάρχη σε Μπεγλίτη και Αποστολόπουλο

Γράφτηκε από την

 

Μπουρλότο έβαλε χθες το βράδυ στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, όταν άφησε αιχμές κατά του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, τ. νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου, για την απογραφή - αναφέροντας ότι δε βρέθηκαν μετοχές της ΑΝΕΝ και τα GPS στα αυτοκίνητα για την πυροπροστασία. Στις αιχμές αυτές αντέδρασε ο κ. Δράκος και τις χαρακτήρισε «ντροπή». Οταν πήρε δε το λόγο επί προσωπικού, επέκρινε δριμύτατα τον κ. Τατούλη για τη στάση του και σημείωσε ότι «δε σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας σε θέματα ηθικής τάξης».

Ολα αυτά έγιναν στη συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού ώστε να εγκριθούν οι δαπάνες για τη δακοκτονία - όπου ο κ. Τατούλης βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί και πάλι στον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο και τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη.

«Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τις μετοχές της Μυρτιδιώτισσας», είπε ο κ. Τατούλης, που βρήκε αφορμή να ασχοληθεί με το θέμα της απογραφής από μια αναφορά του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Παναγιώτη Βαλασόπουλου. Και πρόσθεσε: «Τα GPS που αγοράσατε για τα αυτοκίνητα βρέθηκαν;». Αμέσως αντέδρασε ο κ. Δράκος, λέγοντας: «Ντροπή σας να τα λέτε. Αν κάποιοι τα έχουν οικειοποιηθεί, να λογοδοτήσουν. Τόσο χαμηλά... έλεος!». «Τα περί ντροπής εντίμως σας τα επιστρέφω. Δε είστε συνεπής στο να παραδώσετε όλα τα στοιχεία σε μας», επέμεινε στη λογομαχία ο Π. Τατούλης - και ο Δημ. Δράκος αντέδρασε ξανά σχολιάζοντας «ντροπή».