Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 17:51

Περήφανος ο Τατούλης για το έργο του 

Περήφανος ο Τατούλης για το έργο του 

Περήφανος για το έργο που έχει κάνει η περιφερειακή αρχή και η "Νέα Πελοπόννησος", δήλωσε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στη συζήτηση του απολογισμού στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας. 

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «εάν δεν υπήρχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σύμφωνα με τους επαΐοντες, το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα ήταν πολύ πίσω σε σχέση με το τουριστικό προϊόν άλλων Περιφερειών και της χώρας».

Για το ΕΣΠΑ ανέφερε ότι η Πελοπόννησος βρέθηκε «στις 3 πρώτες θέσης υλοποίησης του προγράμματος από την προτελευταία όταν το παραλάβαμε», και πρόσθεσε πως «διαψεύστηκαν όλοι όσοι μιλούσαν για απεντάξεις έργων και “overbooking”».

Για άλλη μια φορά ο κ. Τατούλης επιτέθηκε στη μείζονα μειοψηφία, λέγοντας ότι «εμφανίζετε υπαρξιακά προβλήματα υστερόβουλων που αποκαθήλωσε η πραγματικότητα. Αυτό υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζετε προσωπικά προβλήματα τα οποία όμως δεν αφορούν ένα πολιτικό όργανο όπως η Περιφέρεια».

Εστρεψε τα βέλη του και στους δημάρχους, αναφέροντας ότι «δεν μπορούν να κουνάν το δάχτυλο» και κλείνοντας δήλωσε πως «υπηρετούμε μόνο τη νομιμότητα και μας ενδιαφέρει μόνο η τήρησή της. Γι’ αυτό είναι ξεκάθαρες οι αποφάσεις μας».