Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 16:58

Η διαχείριση των σκουπιδιών στη συνεδρίαση της ΠΕΔ

Γράφτηκε από την
Η διαχείριση των σκουπιδιών στη συνεδρίαση της ΠΕΔ

Η πορεία των διαδικασιών - εξελίξεων από τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι σήμερα για τη διαχείριση των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρόκειται να εκτιμηθεί στο Δ.Σ. της ΠΕΔ που συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαΐου, στη 1 το μεσημέρι, στην Τρίπολη.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται, μεταξύ άλλων, να εξεταστούν τα αιτήματα του Δήμου Καλαμάτας για οικονομική συνεισφορά της ΠΕΔ στη διεκδίκηση της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης και της κίνησης "Διάζωμα" για οικονομική βοήθεια, προκειμένου να εκδώσει, σε συνεργασία με την ΠΕΔ, βιβλίο για τα αρχαία θέατρα της Αργολίδας.

Ακόμα, άλλα θέματα με ενδιαφέρον είναι: Η παρέμβαση της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, με τη συμμετοχή της στο σχεδιασμό, αλλά και την αναλυτική ενημέρωσή της όσον αφορά  τα διάφορα προγράμματα που σχετίζονται με την περιοχή και αφορούν τους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τόσο από την Πολιτεία όσο και από την Περιφέρεια, με συστηματικό τρόπο. Η διοργάνωση ημερίδας ενημέρωσης και συντονισμού, για λειτουργία των δομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 στο πλαίσιο του ΘΣ9 των ΠΕΠ. 


NEWSLETTER