Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 17:50

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η ΠΕΔ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την



Στις 24 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 43, Τ.Κ. 22100 Τρίπολη), θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ Πελοποννήσου προκειμένου να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα :

1.Εκπαιδευτικά Θέματα
Προβλήματα στη μεταφορά μαθητών.
(Εισηγητής: Αναστασόπουλος Ευστάθιος, Δήμαρχος Μεσσήνης)
2.Ημερίδες
Ενημέρωση από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την οργάνωση της ημερίδας «Αντιμετώπιση Προβλήματος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων».
(Εισηγητής: Ιωάννης Σμυρνιώτης, Δήμαρχος Τρίπολης)
3. Οικονομικά Θέματα
α) Ψήφιση απολογισμών πρώην ΤΕΔΚ Πελοποννήσου.
β) Ψήφιση προϋπολογισμού ΠΕΔ Πελοποννήσου Δ΄ τριμήνου.
(Εισηγητής: Σταύρος Αργειτάκος, Δήμαρχος Σπάρτης)
4. Επιτροπές & Συμβούλια
Περιφερειακού επιπέδου
α) Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Καθαρισμού Λατομικών Περιοχών του άρθρου 3 του Ν. 2115/93.
β) Ορισμός τριών (3) εκπροσώπων στη Γ.Σ. της εταιρείας “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού της και πέντε (5) εκπροσώπων στο Δ.Σ. της εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της.
Νομαρχιακού επιπέδου
α) Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την συμμετοχή τους ως μέλη της ετήσιας επιτροπής διαγωνισμών της υπηρεσίας (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σικυωνιών).
β) Ορισμός ενός εκπροσώπου της ΠΕΔ Πελοποννήσου για την συμμετοχή του στη Επιτροπή Χορήγησης Αριθμό Αδειών Πλανόδιου Υπαίθριου Εμπορίου του Δήμου Βέλου - Βόχας.
γ) Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την ΕΜΚΦ Καλαμάτας (Επιτροπή Μαθητικών Κατασκηνώσεων και Φιλοξενίας Καλαμάτας).
(Εισηγητής: Γεώργιος Μπουρίκας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας)
5.Διοικητικά θέματα
α) Αναπλήρωση του Γραμματέα του Δ.Σ. από ένα μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου σύμφωνα με το άρθρο 19, Παρ. 2 του Π.Δ. 75/11.
β) Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για Παράδοση – Παραλαβή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των ΤΕΔΚ από την ΠΕΔ Πελοποννήσου.
γ) Εξέταση των αιτήσεων των υπάλληλων της ΠΕΔ Πελοποννήσου, με την οποία αιτού-νται τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. για τη μεταφορά τους ως προσωπικό από την ΠΕΔ Πελοποννήσου σε Δήμους ως ακολούθως: α) του κ. Βασιλείου Καραμπάτσου στο Δήμο Πύλου - Νέστορος και β) των κ. κ.: Κωνσταντίνου Γαλάνη, Βασιλείου Μάστορα και Πέτρου Παπαμικρούλη στο Δήμο Καλαμάτας.
δ) Εξέταση του θέματος σχετικά με την παραχώρηση από την ΤΕΔΚ Ν. Αργολίδας  αριθμού μετοχών, που κατείχε στην εταιρεία «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.», στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
(Εισηγητής: Δημήτριος Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών)


Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Παναγιώτης Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας