Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011 17:41

Επίθεση στα γραφεία της καταγγέλει η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ

Γράφτηκε από την

Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την άνανδρη και ύπουλη επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της, τη Δευτέρα στις 2:30 τη νύχτα, όταν άγνωστοι, με μεθόδους παρακράτους, κρύβοντας τα φοβισμένα από την άνοδο του ταξικού κινήματος πρόσωπα τους κάτω από κουκούλες, επιχείρησαν να γράψουν συνθήματα στην πόρτα και στον τοίχο που στεγάζονται τα γραφεία της.
Κάνουν λάθος τα όργανα των διάφορων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν και θα αποτρέψουν τη δράση των κομμουνιστών και του οργανωμένου ταξικού εργατικού κινήματος. Εδώ και 90 χρόνια το ΚΚΕ δε λύγισε μπροστά στην πιο σκληρή και άγρια τρομοκρατία. Δεν προσπαθούν να φοβίσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ αλλά το λαό και τη νεολαία, οπότε ο ίδιος ο λαός πρέπει να τους δώσει απάντηση.
Συστράτευση τώρα με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, συμμετοχή στα σωματεία και σε επιτροπές στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στα χωριά,  στο ΠΑΜΕ. Αυτός είναι ο φόβος της αστικής τάξης και των μηχανισμών που την υπηρετούν. Όλοι τώρα στον αγώνα! Για την μεγάλη εργατική-λαϊκή συμμαχία που θα περάσει στην αντεπίθεση και θα αποτρέψει τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.
Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας!
Λαϊκή εξουσία, αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή  του χρέους.
Ο πλούτος ανήκει στο λαό που τον παράγει.

Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ


NEWSLETTER