Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 13:04

Οι "Αγανακτισμένοι" επιτέθηκαν σε επισήμους στην παρέλαση της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Οι "Αγανακτισμένοι" επιτέθηκαν σε επισήμους στην παρέλαση της Καλαμάτας

Επίθεση στους πολιτικούς που παρακολουθούσαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Καλαμάτα έκαναν "αγανακτισμένοι" πολίτες και τους κυνήγησαν για να τους προπηλακίσουν. Ο βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης και ο γ.γ. του υπουργείου Γιώργος Κατριβάνος, αλλά και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς έτρεξαν για να γλυτώσουν και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν.

Το πρωτόγνωρο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης όταν μέλη της "Ανοιχτής Συνέλευσης" μπήκαν στο χώρο και με πανό παρήλασαν. Φθάνοντας στους επισήμους από την απέναντι πλευρά μπήκαν στο χώρο της παρέλασης άλλοι συγκεντρωμένοι με πανό που φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και ενωμένοι έκαναν επίθεση στους επισήμους. Επεσαν ντομάτες και αυγά, έφυγαν καρέκλες και οι πολιτικοί έτρεξαν κυνηγημένοι από τον κόσμο προς τη Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το κλίμα ήταν έκρυθμο πριν ξεκινήσει η παρέλαση με την έλευση των επισήμων, με αποδοκιμασίες "κλέφτες - κλέφτες" και "προδότες", αλλά και συνθήματα κυρίως προς το πρόσωπο του βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη, του μοναδικού πολιτικού που παρέστη στις εκδηλώσεις.

Μετά τα επεισόδια η παρέλαση συνεχίστηκε με τον κόσμο και με "αγανακτισμένους" στο χώρο των επισήμων, μαζί με το δήμαρχο Καλαμάτας και τους στρατιωτικούς.


NEWSLETTER