Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 18:22

Η ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ 

Η ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ 

Σήμερα ανακάλυψε ο νομός μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκπροσώπους στην ελληνική Βουλή προερχόμενους από τα χώματα εδώ του Νότου… Εγινε θαύμα​ και εμφανίστηκαν!

Εμφανίστηκαν για να μας πουν ότι δεσμεύονται για να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα μακριά από την επιτροπεία, οι άνθρωποι που ψήφισαν 2 μνημόνια με τα πιο βάναυσα αντιλαϊκά μέτρα, αυτοί που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία με μόνο αντάλλαγμα την παραμονή τους στις θεσούλες τους και στον παχυλό μισθό τους.

Μας μίλησαν για διανομή καρπών της ανάπτυξης(!) και μείωση της ανεργίας, όταν η κυβέρνησή τους έχει εκτοξεύσει πάνω από τα 10 δισ. τις οφειλές προς τους Ελληνες πολίτες και μαγειρεύει τα νούμερα για να παρουσιάσει επίπλαστη ανάκαμψη, η οποία προέρχεται αποκλειστικά από την αφαίμαξη του Ελληνα φορολογούμενου. Μας μίλησαν για ενίσχυση του κοινωνικού κράτους την ώρα που ψήφισαν την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στους ένστολους και τη μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων. Μας μίλησαν για σύγκρουση με την διαφθορά, την ώρα που κλείνουν το μάτι στους ημέτερους επιχειρηματίες και υποψήφιους καναλάρχες με αντάλλαγμα τα ψηφαλάκια.

Τόλμησαν να μιλήσουν για σταθεροποίηση της οικονομίας, όταν η αγορά στενάζει από την υπέρμετρη φορολογία και οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Για το μόνο που έπρεπε να μας μιλήσετε είναι για το πότε θα φύγετε να απαλλαγεί ο ελληνικός λαός από τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ το ελληνικό κράτος. Τυχοδιώκτες που η μόνη θέση που σας αρμόζει είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως ένα από τα μελανότερα σημεία της ελληνικής ιστορίας.

 

Παναγιώτης Στρατικόπουλος

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας