Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012 18:46

Συνάντηση Νίκα - Καρατζαφέρη: "Δεν μετανιώσαμε ούτε δευτερόλεπτο τη στήριξή μας στο δήμαρχο Καλαμάτας"

Συνάντηση Νίκα - Καρατζαφέρη: "Δεν μετανιώσαμε ούτε δευτερόλεπτο τη στήριξή μας στο δήμαρχο Καλαμάτας"

Δεν μετανιώσαμε ούτε δευτερόλεπτο τη στήριξή μας στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, σημείωσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης στις σύντομες δηλώσεις που ακολούθησαν τη συνάντησή του με το δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας το Σάββατο το απόγευμα, στο Δημαρχείο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ -συνοδευόμενος από τον Καλαματιανό ευρωβουλευτή Νίκο Σαλαβράκο, πολιτευτές και τοπικά στελέχη του κόμματός του- συναντήθηκε με το δήμαρχο Π. Νίκα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμάτα και όπως χαρακτηριστικά τόνισε “με τους Καλαματιανούς, όταν βρίσκω πρόσφορο έδαφος, τα πηγαίνω πολύ καλά”.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Γ. Καρατζαφέρη, τόσο για τη στήριξη του ΛΑΟΣ στο συνδυασμό του, όσο και για τη γενικότερη υποστήριξή του -όπως είπε- στα θέματα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συμβολή που -σύμφωνα με το δήμαρχο- είχε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην ευόδωση του έργου του περιμετρικού δρόμου.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Π. Νίκας και προς το συμπατριώτη μας ευρωβουλευτή Ν. Σαλαβράκο, σημειώνοντας ιδιαίτερα την πρόσκλησή του προς Μεσσήνιους επιχειρηματίες να επισκεφθούν τις Βρυξέλλες προκειμένου -μεταξύ άλλων- να μετάσχουν σε εκδήλωση προβολής των προϊόντων της περιοχής μας.

Ας σημειωθεί ότι προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ έκαναν παρέμβαση οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Βέργας και Μικρής Μαντίνειας -Γιώργος Χειλάς και Στέλιος Λιακέας αντίστοιχα- προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι δύο αυτές περιοχές στην πρόσφατη διάταξη με την οποία επιλύεται οριστικά το ιδιοκτησιακό ζήτημα στη Μάνη.

Οπως τόνισαν, οι δύο εν λόγω περιοχές αποτελούν ανέκαθεν τμήμα της Μάνης και ήταν λάθος το ότι δεν περιλήφθηκαν στην επίμαχη διάταξη, απλώς και μόνο επειδή υπάγονται διοικητικά στο Δήμο Καλαμάτας.