Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 21:04

Γόντικας κατά Νίκα: Καταγγέλλει συγκάλυψη πεπραγμένων Τατούλη

Γράφτηκε από την
Γόντικας κατά Νίκα: Καταγγέλλει συγκάλυψη πεπραγμένων Τατούλη

 

Για συγκάλυψη των πεπραγμένων Τατούλη κατηγόρησε τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Νίκος Γόντικας. Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης Τύπου στην Τρίπολη ο κ. Γόντικας παρουσίασε και στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τα έξοδα διοίκησης της "Πελοπόννησος Α.Ε." την πενταετία 2014 - 2018 ανήλθαν στα 7,6 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γόντικα: "Εχει ευθύνες η σημερινή περιφερειακή αρχή Νίκα (ΝΔ) όχι μόνο γιατί ακολουθεί την ίδια πολιτική με την προηγούμενη περιφερειακή αρχή Τατούλη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), που βασανίζει τα πλατιά λαϊκά στρώματα στην Πελοπόννησο, αλλά και γιατί συγκαλύπτει τις «πομπές» και τις «αμαρτίες» των προηγούμενων.

Στον ένα χρόνο μετά τις περιφερειακές εκλογές εμείς φέραμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή για συζήτηση μερικά από τα αμαρτωλά έργα στην Πελοπόννησο, όπως την παράκαμψη των Βουτιάνων στη Λακωνία, τους δρόμους Τζάνε-Καλαμάκι και Γαργαλιάνοι-Ρωμανός στη Μεσσηνία, το αποχετευτικό του Κρανιδίου στην Αργολίδα, το λιμάνι του Βραχατίου στην Κορινθία, όμως οι άλλες δυνάμεις τα αντιμετώπισαν στη λογική «ω γέγονε, γέγονε». Οχι μόνο συγκαλύπτουν όλα αυτά, αλλά τους ορίζουν στα μουλωχτά και δικηγόρο για να τους υπερασπίσει στα δικαστήρια, που καλούνται ακόμα και για ποινικές ευθύνες. Αυτή η στάση αποθρασύνει τους προηγούμενους. Εφτασε μάλιστα ο κ. Τατούλης σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα 10άδες εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στην "Πελοπόννησος Α.Ε." για έξοδα διοίκησης και για την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη, να καταφύγει σε χυδαίο αντικομμουνισμό. Μίλησε για «γκαιμπελισμό του ΚΚΕ», για «δεκανίκι του Νίκα» και άλλα τέτοια.


NEWSLETTER