Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 09:30

Εκλογικά κέντρα σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους εγκαινίασε η Παναγιωτοπούλου

Εκλογικά κέντρα σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους εγκαινίασε η Παναγιωτοπούλου

Τα εκλογικά της κέντρα σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους εγκαινίασε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια».

«Βροντοφωνάζουμε από εδώ, από τα Φιλιατρά, ένα μεγάλο ναι στην αλλαγή, στην ανατροπή, σε ένα καλύτερο αύριο, ένα αύριο γεμάτο φως, σκληρή δουλειά, καθημερινή προσπάθεια και αποτέλεσμα παντού!» τόνισε χαρακτηριστικά στα Φιλιατρά. Εκεί παρουσίασε τις βασικές αρχές και τον «οδικό άξονα» του προγράμματός της, όπως και τις επιμέρους προτάσεις που αφορούν την περιοχή των Φιλιατρών.
Στους Γαργαλιάνους μεταξύ άλλων σημείωσε: «Σε αυτό το όμορφο και δημιουργικό αυτοδιοικητικό ταξίδι σας καλώ όλους να γίνουμε συνοδοιπόροι και αρωγοί με γνώμονα πάντα το σωστό, το δίκαιο και το αντάξιο σε όλους μας επιθυμητό αποτέλεσμα. Να κάνουμε αυτό που φαντάζει όνειρο πραγματικότητα. Το οφείλουμε όχι μόνο στους εαυτούς μας αλλά κυρίως στις επόμενες γενιές. Για να συμβεί αυτό πρέπει επιτέλους τα λόγια να γίνουν πράξεις, οι υποσχέσεις πρόγραμμα και η ελπίδα στρατηγική. Ώστε τα διαχρονικά προβλήματα του τόπου μας, επιτέλους να συναντήσουν τη λύση τους. Να σταματήσουν να ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες, δίνοντάς μας χώρο να δημιουργήσουμε, να καινοτομήσουμε και εν τέλει να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».
Επίσης παρουσίασε τις βασικές αρχές του προγράμματός της και τις προτάσεις της για τους Γαργαλιάνους. Κυρίως επικεντρώθηκε στο δικό της πρόγραμμα και σχέδιο για το μέλλον του δήμου, ενώ δεν έλειψε και η κριτική στη δημοτική αρχή τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Καλά τα λαμπάκια, καλά τα λουλουδάκια, πολύ καλά και τα μπουζούκια στις πλατείες μας, αλλά είναι δυνατόν να μην έχουν επιλυθεί τα προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας στο σύνολό τους, η δημοτική οδοποιία, η ανακύκλωση, η ύδρευση, ο φωτισμός των δρόμων και των πλατειών;».
Σήμερα η κ. Παναγιωτοπούλου θα εγκαινιάσει στις 7.30 μ.μ. το εκλογικό της κέντρο στο Κοπανάκι.