Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 19:53

Κατάθεση περιφερειακών αναπτυξιακών προτάσεων ζήτησαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Την κατάθεση αναπτυξιακών προγραμμάτων για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και τις Περιφερειακές Ενότητές τους, ζήτησαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ από αντιπεριφερειάρχες και γραμματείς των Ν.Ε. σε κομματική σύσκεψη προχθές το βράδυ στην Κόρινθο. Στόχος της ηγεσίας του κόμματος είναι τα προγράμματα για τις Περιφέρειες να παρουσιαστούν και να συζητηθούν στο συνέδριο που θα οργανώσει το ΠΑΣΟΚ στα γενέθλιά του, στις 3 Σεπτεμβρίου.
Στη συνάντηση το κλίμα ήταν ανάλογο με την κατάσταση στη χώρα και στους κόλπους της κυβέρνησης και του κόμματος: Καταγράφηκαν γκρίνια, προβληματισμός και επικρίσεις, ενώ πολλοί επεσήμαναν πως ο κόσμος καίγεται με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και μόνο με αναπτυξιακά ζητήματα δεν ασχολείται.
Στους μετέχοντες μοιράστηκε ένα πολυσέλιδο κείμενο, με στόχο να συμβάλει στην επεξεργασία προτάσεων - αναπτυξιακών δυνατοτήτων και στη διαμόρφωση ενός προγράμματος. Οι προτάσεις για κάθε Περιφερειακή Ενότητα θα συζητηθούν σε εκδηλώσεις στις έδρες τους, ενώ για τις Περιφέρειες Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας σε συναντήσεις στην Τρίπολη και την Πάτρα αντίστοιχα.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας των κομματικών στελεχών από την Αθήνα ήταν ο Γιάννης Διονυσόπουλος από τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, με καταγωγή από το Πεταλίδι.