Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 15:06

Ο Παν Τσανής υποψήφιος πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. στην Καλαμάτα

Ο Παν Τσανής υποψήφιος πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ. στην Καλαμάτα

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ., ανακοίνωσε χθες με δήλωσή του ο Παναγιώτης Ε. Τσανής, αξιωματικός ε.α., ταμίας της οργάνωσης.

 

Στη δήλωσή του αναφέρει ότι «εμφορούμενος από τις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης παράταξης της Ν.Δ. και πιστεύοντας στην ανάγκη ανανέωσης και ανάδειξης νέων δυνάμεων από το εσωτερικό της παράταξης, προτίθεμαι να στρατευθώ στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί από το νέο πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση και εισδοχή στον κομματικό μηχανισμό ανθρώπων που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας».

Ο κ. Τσανής δηλώνει ότι «στις εσωκομματικές εκλογές της 3ης Απριλίου 2016 προτίθεμαι μετά από ώριμη σκέψη και εκτιμώντας διάφορες παραμέτρους που υφίστανται σήμερα στο κομματικό και πολιτικό γίγνεσθαι, να διεκδικήσω την εκλογή μου στην υπεύθυνη και τιμητική θέση του προέδρου στη Δημοτική Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαμάτας, προκειμένου να συμβάλω στην επαναπροσέγγιση των μελών μας, με όρους νέας εμπιστοσύνης και πεποίθησης ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί με όρεξη και μεράκι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κλείνοντας, ζητεί « τη στήριξη και την ψήφο σας την Κυριακή στις 3 Απριλίου. Ολοι μαζί για μία δυνατή Ν.Δ. που θα ξαναφέρει την ελπίδα στους Ελληνες».