Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 11:51

Επίθεση ΝΔ Μεσσηνίας σε Κατρούγκαλο 

Επίθεση ΝΔ Μεσσηνίας σε Κατρούγκαλο 

Επίθεση στον υπουργό Εργασίας και βουλευτή του νομού Γιώργο Κατροούγκαλο εξαπολύει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., με αφορμή δήλωσή του με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση (του Αντώνη Σαμαρά) για τις καταστροφές στην Καλαμάτα.

Χαρακτηριστικά η ΝΟΔΕ σημειώνει: «Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάει ο κ. Κατρούγκαλος για τη Μεσσηνία και την προηγούμενη κυβέρνηση. Θα του προτείναμε αντί των ανούσιων μικροπολιτικών δηλώσεων, να κάνει τον κόπο να βγει από το γραφείο του, να βγάλει τη γραβάτα και το μαντιλάκι στο πέτο και να έρθει μια βόλτα στην εκλογική του περιφέρεια, να συναντηθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους πληγέντες και να τους εξηγήσει τι έχει κάνει αυτός για τη Μεσσηνία εδώ και δύο χρόνια, πέρα από το να κόβει συνεχώς τους μισθούς και τις συντάξεις ως αρμόδιος υπουργός. Εκτός και αν θεωρεί ότι η υλοποίηση χρηματοδοτήσεων που είχε δεσμεύσει η προηγούμενη κυβέρνηση για την Καλαμάτα, αποτελούν δικό του επίτευγμα και όχι υποχρέωσή του. Ντροπή, είναι η μόνη απάντηση στις δηλώσεις του».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατρούγκαλος είχε αναφέρει ότι «"Δεν υπήρξε ανταπόκριση" από την προηγούμενη κυβέρνηση και την Περιφέρεια στις προειδοποιήσεις και προτάσεις που υποβλήθηκαν το 2013, δηλώνει σε ανάρτηση του ο Δήμος Καλαμάτας».