Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 22:04

ΠΑΜΕ εναντίον προέδρου Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων "Καρέλια"

ΠΑΜΕ εναντίον προέδρου Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων "Καρέλια"

 

“Αντί να ασχολείται και να οργανώνει στον χώρο εργασίας του την απεργία στις 14 Δεκεμβρίου, στέλνει εξώδικα σε στελέχη του ΠΑΜΕ” σχολιάζει -για τον πρόεδρο του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων της Καπνοβιομηχανίας “Καρέλια”- η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή της.

Η εν λόγω ανακοίνωση αποτελεί, όπως αναφέρεται σε αυτή, απάντηση στο εξώδικο που εξ ονόματος του σωματείου απέστειλε ο πρόεδρός του κατά του στελέχους του ΠΑΜΕ Βαγγέλη Λαμπρόπουλου.

“Επειδή ο εν λόγω “συνδικαλιστής” λειτουργεί κάτω από την εποπτεία και με βάση την άδεια που του δίνει το αφεντικό του, τον ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ίδιοι. Τους ενόχλησε που στηρίξαμε την απόφαση των εργαζομένων να απορρίψουν την πρόταση της επιχείρησης για 7ήμερη εργασία. Τους ενόχλησε που δημοσιοποιήσαμε στους εργαζόμενους της πόλης ότι μια μαζική Γ.Σ. των εργαζομένων της επιχείρησης “Καρέλιας” αποφάσισε ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας και δεν έσκυψε το κεφάλι. Τους ενόχλησε που καλέσαμε τους εργατοϋπαλλήλους των άλλων επιχειρήσεων να κάνουν το ίδιο.

Μάλλον οι συγκεκριμένοι εργατοπατέρες ήθελαν άλλο αποτέλεσμα. Μάλλον ήθελαν να μην μάθει κανείς ότι υπάρχουν αντιστάσεις μέσα στο εργοστάσιο. Μάλλον τους χάλασε η συνταγή” αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.