Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 08:44

Καλαμάτα: Βεβαιότητα από τη Βόζεμπεργκ για την εκλογική νίκη της Ν.Δ. (βίντεο)

Τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες εκλογές θα οδηγήσουν ξανά τη Ν.Δ. στην κυβέρνηση, “με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό στα αχνάρια που έχει χαράξει ο Αντώνης Σαμαράς”, εξέφρασε η ευρωβουλευτής του κόμματος Ελίζα Βόζεμπεργκ, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα, στην κοπή της πίτας των γυναικών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης.

Η κ. Βόζεμπεργκ, παρουσία της Γεωργίας Σαμαρά συζύγου του Αντ. Σαμαρά, έπλεξε το εγκώμιο του Μεσσήνιου πρώην πρωθυπουργού, αναφέροντας ότι ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, πως είχε βγάλει τη χώρα από την κρίση το 2014, ότι παρέλαβε ύφεση και χάος και παρέδωσε ανάπτυξη και κράτος και πως δεν θα δεχόταν ποτέ να μεταφερθούν οι ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο.

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι έχει δεσμεύσει τη χώρα έως το 2060, πως δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και τις επενδύσεις και ότι μας περιμένουν και άλλοι φόροι, ενώ άφησε αιχμές για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Επέκρινε, μάλιστα και τους Ευρωπαίους που στηρίζουν την κυβέρνηση, θεωρώντας την ως την πιο βολική.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Bi2BjqNIdIc&feature=youtu.be}

Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Μεσσηνίας - αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, που έστειλε μήνυμα ενότητας, σημειώνοντας ότι “πέρα από κόμματα και χρώματα είμαστε όλοι Καλαματιανοί και Μεσσήνιοι, είμαστε εμείς”.

Η πρόεδρος της Δ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Αντζελα Σκλήκα παρατήρησε ότι οι γυναίκες είναι το πιο ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο της οργάνωσης και ανέφερε πως το κτήριο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση (Ιατροπούλου και Σιδ. Σταθμού – σήμερα το πιάνο-μπαρ “Αναΐς”) έχει “γαλάζια ενέργεια”, καθώς εκεί ήταν τα γραφεία της Ν.Δ. τα “πέτρινα” χρόνια, από το 1981 έως το 1986.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και η πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Γ.Σ.