Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 20:52

Κανονικά στις εκλογές η "Δημιουργία Ξανά"

Γράφτηκε από την

H Εθνική Επιτροπή εχτές έλαβε την απόφαση για τη κάθοδο (άνοδο) του κόμματος στις εκλογές. Επίσημη ανακοίνωση σύντομα. Είμαστε οι σκεπτόμενοι Έλληνες, όσοι θέλουν να ζήσουν σε μια πολιτεία αξιοκρατίας και προόδου. Κάποιοι από μας είχαν προσπαθήσει να προσφέρουν, ασχολούμενοι με τα κοινά, αλλά απογοητεύτηκαν και αποχώρησαν. Κάποιοι άλλοι απείχαν εντελώς. Η πολιτική ήταν ένας βόρβορος και, ή θα σε έπνιγε, ή θα σε αφομοίωνε. Έτσι φτιάξαμε ο καθένας στην οικογένεια, στην επιχείρηση, στον κύκλο του, νησίδες δημιουργίας και ποιότητας. Όμως, αυτός ο υγιής, μέχρι τώρα, μικρόκοσμος δεν μπορεί πια να αντέξει την επίθεση του γύπα, που δεν αρκείται στο συκώτι, αλλά συνεχίζει κατασπαράζοντας όλο το σώμα του Προμηθέα. Η Ελλάδα της σκέψης και του λόγου, του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας, της ευθύνης, του ιδρώτα, της παραγωγής, δεν μπορεί να μένει άλλο θεατής.

Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται και ζουν με τον ίδιο τρόπο είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσο φαίνεται. Το διαπιστώνουμε καθώς συνεχώς νέες, παρόμοιες κινήσεις αναβλύζουν από παντού. Χαιρόμαστε γιαυτό, τις καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα για να ενώσουμε τα ρυάκια μας σε ένα ποτάμι που θα ορμήσει στους «στάβλους του Αυγεία» της πολιτικής ζωής και θα καθαρίσει την κόπρο της μεταπολίτευσης.

Σε  ότι αφορά στην Οργάνωση θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες εκφράζονται πολιτικά  με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ. Είναι κατανοητό ότι  «η φωνή της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ πρέπει να δυναμώνει καθημερινά.

 

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι   που επιθυμούν να ενημερωθούν και να  συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Π. Κακαλέτρη στο τηλ. 6977575006 ή στο email   HYPERLINK "mailto:kakaletris@gmail.com"kakaletris@gmail.com HYPERLINK "http://kakaletris.blogspot.com/" \t "_blank" kakaletris.blogspot.com