Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 09:46

Στην Καλαμάτα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Διονύσης Κλάδης

 

Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Διονύσης Κλάδης, ο οποίος περιόδευσε με τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαμάτας Δημήτρη Οικονομάκο στο Διοικητήριο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μεταξύ άλλων δήλωσε: “Ο λαός να μην τσιμπήσει στον αποπροσανατολιστικό καβγά που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, προσπαθώντας να κρύψουν τη στρατηγική τους ταύτιση. Να αξιοποιήσει την πείρα του, να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι αγωνιστές εκλεγμένοι στην Ευρωβουλή, στις Περιφέρειες και τους δήμους”.

Ειδικά στη συζήτηση με τους εργαζόμενους συμβασιούχους και 8μηνίτες δήλωσε: “Το ΚΚΕ έχει πάγια θέση τη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Το ΚΚΕ έκανε μια σειρά παρεμβάσεις και στη Βουλή, στη διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος, στην κατεύθυνση της μονιμοποίησης όλων των συμβασιούχων. Αυτό απορρίφθηκε από όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Υπάρχουν ευθύνες που ξεκινούν από την ΕΕ που προωθεί τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και τις αστικές κυβερνήσεις που κάνουν νόμους τις οδηγίες της ΕΕ. Ευθύνες έχουν και οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές που πρωτοστατούν στην υλοποίηση αυτής της πολιτικής”.