Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 19:29

Συγχαρητήρια Μπουντρούκα στους εκλεγέντες βουλευτές Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Συγχαρητήρια Μπουντρούκα στους εκλεγέντες βουλευτές Πελοποννήσου

 

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές της Περιφέρειας Πελοποννήσου απευθύνει ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” Γιάννης Μπουντρούκας, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην ανακοίνωσή του, ο περιφερειακός σύμβουλος “συγχαίρει δημόσια όλους αυτούς που έδωσαν τη μάχη του σταυρού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν και εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Πελοποννήσου καλή κοινοβουλευτική θητεία”. Παράλληλα, ο Γ. Μπουντρούκας κάνει “ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής που κατάφεραν να φέρουν ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”. Ειδικότερα, εκφράζει συγχαρητήρια “για την επανεκλογή του στη θέση του βουλευτή Αρκαδίας στον φίλο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο αλλά και όλους αυτούς που βοήθησαν για να κρατηθεί η έδρα στην Αρκαδία”, καθώς και προς “τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά αλλά και στον πρώην υπουργό Γιάννη Μανιάτη για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τους υπόλοιπους υποψηφίους του Κινήματος Αλλαγής”. Απευθύνει, ακόμα “ένα μεγάλο μπράβο στον Λεωνίδα Γρηγοράκο για τον μεγάλο και συγκινητικό αγώνα που έδωσε στη Λακωνία”, ενώ εκφράζει επίσης “θερμά συγχαρητήρια και σε όλα τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σε Μεσσηνία και Κορινθία”.

Καταλήγοντας, ο Γ. Μπουντρούκας διαβεβαιώνει ότι “η "Πελοποννησιακή Συμμαχία" θα παλέψει μέσα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να αναδείξει τα προβλήματα των πολιτών και να καταστεί δύναμη σταθερότητας, συνεργασίας και ανάπτυξης για το καλό αυτού του τόπου”.


NEWSLETTER