Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 22:12

ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά ΣΥΡΙΖΑ στα Φιλιατρά

Για ένοχο παραλήρημα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατρών η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών σε πρόσφατη ανακοίνωσή της. Σε αυτή τονίζει:

«"Σύντροφοι" της απέναντι πλευράς, η πραγματική αριστερά δεν περνά τη θηλιά στο λαιμό του λαού, δηλαδή δεν υπογράφει μνημόνια με ό,τι σημαίνει αυτό. Η πραγματική αριστερά δεν γίνεται ορντινάτσα διακρατικών ιμπεριαλιστικών οργανισμών (ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ), ούτε κάνει την πατρίδα μια απέραντη αμερικανική βάση. Οσο για την εργατική νομολογία που ενδυνάμωσε τη θέση των εργαζομένων, είναι μια αστειότητα. Οι νομολογίες που εφαρμόζονται είναι εκείνες που επέβαλαν οι κατοχικές δυνάμεις.

Πρωτοποριακή πολιτική πρακτική για τα χρόνια της μεταπολίτευσης είναι το πραξικόπημα σε βάρος της απόφασης του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, όπου το Οχι του λαού το έκανε Ναι.

Για τα πράγματα της πόλης των Φιλιατρών, σας θυμίζουμε ότι εσείς ως Τοπική Οργάνωση, δηλαδή ως κοινωνία, αντί να προπορεύεσθε της συντηρητικότατης ηγεσίας σας, ήσασταν ουρά της.

6 Μάρτη 2019, δήλωση υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση σε πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης: “Θα σπάσουν και άλλοι δήμοι τους επόμενους μήνες”.

Απρίλη 2019, δήλωση πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελβεντό Κοζάνης: “Μας δίνετε μαθήματα αγώνα και αυτοοργάνωσης... ήταν αστοχία και μεγάλη αδικία αυτό που έγινε το 2010 με τη συνένωση του Δήμου Βελβεντού” και αποκαθιστώντας αυτή την αδικία επανήλθε το αυτοδιοίκητο στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η ιστορία θα σας κρίνει, "σύντροφοι" της απέναντι πλευράς».


NEWSLETTER