Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 21:27

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον
Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

Θετικό κλίμα για τη διεύρυνση που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το 3ο Συνέδριό του το Μάιο, υπήρξε στη διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία του βουλευτή κι εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Αλέξη Χαρίτση.

Στη συνεδρίαση τονίστηκε ότι πρέπει να προχωρήσουν τα σημαντικά έργα υποδομών του νομού, που έχουν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή, που έχει μελετηθεί από τον “Μορέα”. Επισημάνθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων και να πιέσει σε όλα τα μέτωπα για την προώθηση της υλοποίησής τους. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν, ήταν και τα προβλήματα λειτουργίας στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Οσον αφορά τη διεύρυνση, σημειώθηκε ότι το κόμμα πρέπει να ανοιχθεί στην κοινωνία και να αποτυπώσει στα όργανά του τη σημαντική στήριξη που είχε από το λαό στις τελευταίες εκλογές, παρά την ήττα.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν οι πρώην βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας και αιρετοί από διάφορες παρατάξεις των μειοψηφιών στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Γ.Σ.


NEWSLETTER