Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 22:17

"Εμφύλιος" στο ΚΙΝΑΛ Πελοποννήσου: Γερονικολός κατά Πουλοκέφαλου

Γράφτηκε από την
"Εμφύλιος" στο ΚΙΝΑΛ Πελοποννήσου: Γερονικολός κατά Πουλοκέφαλου

Το ΚΙΝΑΛ επικρίνει δριμύτατα ο Μενέλαος Γερονικολός, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος, για την επιλογή του Γιώργου Πουλοκέφαλου “ως υπεύθυνου της ιδεολογικής και προγραμματικής συνδιάσκεψης του ΚΙΝΑΛ, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου” - και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λάκωνα περιφερειακό σύμβουλο.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Γερονικολός παρατηρεί πως “η επιλογή του κυρίου Πουλοκέφαλου ως υπεύθυνου της «ιδεολογικής και προγραμματικής συνδιάσκεψης του ΚΙΝΑΛ», για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι τουλάχιστον προκλητική.
Πραγματικά, δεν ξέρεις από πού να το πρωτοπιάσεις”.

Επιτεθέμενος με σκληρό τρόπο στον κ. Πουλοκέφαλο, σημειώνει:

“1) Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν μαζί με άλλους ο ιδρυτής της καταστροφικής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, «Πελοποννησιακής Συμμαχίας».
2) Για καλή του τύχη(;) βλέποντας την επιλογή του επικεφαλής, πήδηξε από το καράβι (όπως έκαναν και οι υπόλοιποι «στρατηγοί» - με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας).
3) Στη συνέχεια αποφάσισε να κατέβει με τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, κύριο Δέδε. Επισημαίνω πως ο συγκεκριμένος συνδυασμός είχε την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
4) Εκλέχθηκε με το συγκεκριμένο συνδυασμό, και τώρα βρίσκεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκπροσωπώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, και καμιά φορά, ανάλογα με τις εντολές του κυρίου Δέδε, τη Νέα Δημοκρατία.
5) Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι που έστησαν την «Πελοποννησιακή Συμμαχία» αποφάσισαν να τον ανταμείψουν(!), διορίζοντάς τον υπεύθυνο για τη συνδιάσκεψη.
6) Ολα αυτά, διαγράφοντας μονομιάς όλους αυτούς που έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα, υπακούοντας στις γραμμές και στις εντολές του κόμματός τους, για τυφλή στήριξη στον εκλεκτό της Χαριλάου Τρικούπη.

Η αχαριστία μα και η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Υ.Γ.: Σε λίγο καιρό θα αναρωτιόμαστε, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γερονικολός είχε αντιδράσει και στη συνεργασία του επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Γιάννη Μπουντρούκα με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Σε ανάρτησή του, στρεφόμενος κατά ΚΙΝΑΛ, Μπουντρούκα, μεσσηνιαρχών και πασοκαρχών, ανέφερε: “Ενα ολόκληρο κόμμα έτρεχε για να βρει στασίδι ο επικεφαλής της παράταξης! Οταν όλα γίνονται χωρίς πλάνο με όρους εκδίκησης εγωισμών και μικροσυμφερόντων, τότε το αποτέλεσμα είναι να γίνεσαι πατερίτσα της δεξιάς! Συγχαρητήρια στους μεσσηνιάρχες και τους πασοκάρχες για την μεγάλη έμπνευση”.

Γ.Σ.


NEWSLETTER