Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 09:57

Ερώτηση Βελόπουλου για αγροτικούς δρόμους Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Ερώτηση Βελόπουλου για αγροτικούς δρόμους Φιλιατρών

 

Ερώτηση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον υπουργό Εσωτερικών όσον αφορά τα τεράστια προβλήματα στην αγροτική οδοποιία των Φιλιατρών Μεσσηνίας κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Στην ερώτηση σημειώνει ότι “σύμφωνα με τοπικά ηλεκτρονικά δημοσιεύματα, τα τεράστια προβλήματα στην αγροτική οδοποιία των Φιλιατρών δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Μετά από μια φυσική καταστροφή (νεροποντή, όχι πλημμύρα), το αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα είναι να υπάρχουν τεράστια προβλήματα στην αγροτική οδοποιία του δήμου. Αυτονόητο για μια οργανωμένη δομή της Πολιτείας είναι η καταγραφή των ζημιών που έγιναν και η αποκατάστασή τους”.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ο Βελόπουλος ρωτά: “1. Υπάρχουν εκθέσεις καταγραφής των ζημιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μελέτες για αποκατάσταση; Παρακαλούμε να μας αποδοθούν τα σχετικά έγγραφα. 2. Ποιες οι παρεμβάσεις της ελληνικής Πολιτείας στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο αγροτικό οδικό δίκτυο του ως άνω δημοτικού διαμερίσματος; 3. Προτίθεστε, σύντομα, να ολοκληρώσετε τη διάνοιξη των αγροτικών δρόμων της περιοχής, που δεν ολοκληρώθηκαν σε προηγούμενες παρεμβάσεις;”.


NEWSLETTER