Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 16:02

Καλαμάτα: Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Καλαμάτα: Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 

Εκδήλωση - συζήτηση για το περιβάλλον πραγματοποιεί σήμερα 5 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στο αίθριο έξω από το αμφιθέατρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”, στις 7.30 το απόγευμα.

“Το περιβάλλον αφορά την ποιότητα της ζωής μας. Δεν το χαρίζουμε στα κέρδη του κεφαλαίου που το καταστρέφουν. Ο λαός και η νεολαία είναι ανάγκη να υπερασπιστούν το σύνολο των δικαιωμάτων τους”, αναφέρει η Τ.Ε. σε ανακοίνωσή της.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: α) Δημήτρη Οικονομάκο, δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας με την Λαϊκή Συσπείρωση, με θέμα "Η διαχείριση των απορριμμάτων: καταστροφή του περιβάλλοντος - αφαίμαξη του λαού, οι μόνοι κερδισμένοι οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

Οι θέσεις του ΚΚΕ". β) Παναγιώτη Κουφαλάκο, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, με θέμα " Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα". γ) Αργύρη Σμυρνή, αξιωματικό ε.α. του Λιμενικού Σώματος, με θέμα "Η προστασία των δασών υπόθεση του λαού. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την πυρασφάλεια και πυροπροστασία".