Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 16:50

ΜέΡΑ25: Συναντήσεις Αρσένη στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
ΜέΡΑ25: Συναντήσεις Αρσένη στην Καλαμάτα

Συναντήσεις για ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την υγεία, είχαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της ο βουλευτής Β2′ Αθηνών του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης και ο Θωμάς Αχταρίδης από την Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕΣΚΕ) και τη νεολαία του κόμματος.

Ειδικότερα, αρχικά συναντήθηκαν με μέλη και φίλους του ΜέΡΑ25 στη Μεσσηνία. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ενημέρωση από το κόμμα, “η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε με τον διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος, Ενεργοί Πολίτες” Μανώλη Μάκαρη. Ακολούθησε επίσκεψη στη Μαραθόλακκα Ταϋγέτου με την εγκληματική διαχείριση των σκουπιδιών, στον βιολογικό καθαρισμό Καλαμάτας, στον αρχαιολογικό ναό του Ποσειδώνα, τον ποταμό Αρι με τη ρύπανση και το Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “τα προβλήματα είναι κοινά και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στη διαχείριση των σκουπιδιών της πόλης με αυτά που το ΜέΡΑ25 έχει επισκεφθεί και εντοπίσει πρόσφατα και σε άλλες γωνιές της χώρας” και προστίθεται: “Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ως γνήσια μνημονιακή και ολιγαρχική κυβέρνηση αδιαφορεί για την υγεία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και όλους όσοι χειμάζονται από τις πολιτικές που εξυπηρετούν μόνο την τρόικα και την ολιγαρχία”.

 


NEWSLETTER