Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 21:37

Μεσσηνία: Αποχώρηση Καραμπίνη από την "Ελληνική Λύση"

Μεσσηνία: Αποχώρηση Καραμπίνη από την "Ελληνική Λύση"

 

Την αποχώρησή του από την “Ελληνική Λύση” ανακοίνωσε ο Αθανάσιος Καραμπίνης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στις προηγούμενες εκλογές.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Μετά από πολύ σκέψη και εφόσον έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικούς μήνες και μάλιστα την έχω κάνει γνωστή στα όργανα του κόμματος τηλεφωνικά, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω και δημόσια την αποχώρησή μου από το κόμμα της "Ελληνικής Λύσης" του κ. Βελόπουλου.

Xωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι μπορείς εύκολα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιου αλλά είναι πολύ δύσκολο να την διατηρήσεις. Δυστυχώς, ο χρόνος που μεσολάβησε από το διάστημα προ των ευρωεκλογών ακόμη ως και σήμερα, μου έχει κλονίσει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη μου συνολικά για το κόμμα και δεν αναφέρομαι μόνο στον Πρόεδρο αλλά και στα άτομα του στενού του περιβάλλοντος. Ακόμη και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής παρουσίας δεν είναι αυτό που τουλάχιστον εγώ ανέμενα.

Δεν θέλω όμως να μακρυγορήσω στα πλαίσια μιας δήλωσης κι αφού πρωτίστως αναφέρω ότι είμαι στη διάθεση όσων με τίμησαν με την ψήφο τους για περαιτέρω εξηγήσεις, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κυριάκο Βελόπουλο που με τίμησε δίνοντάς μου μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος, η οποία όμως δεν στάθηκε ικανή να με πείσει για τις προθέσεις τόσο του ιδίου, αλλά ειδικά για τα άτομα της απόλυτου εμπιστοσύνης του....

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου”