Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 07:53

Ο Γ. Μακρής πιθανότερος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Ο Γ. Μακρής πιθανότερος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία

Η ανανέωση και η διεύρυνση που σηματοδοτήθηκε στην εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, να αποτυπωθεί και στην ανάδειξη του 9μελούς Συντονιστικού οργάνου, φαίνεται να είναι στόχος των περισσότερων μελών της Ν.Ε.

Στην κατεύθυνση αυτή σχεδιάζεται τα νέα μέλη να είναι η πλειοψηφία του οργάνου, με 2 - 3 έμπειρα στελέχη και τη συμμετοχή γυναικών. Το όνομα που ακούγεται περισσότερο για τη θέση του συντονιστή είναι του δικηγόρου Γιώργου Μακρή.

Εκείνο που έχει σημασία, όπως επεσήμανε ένα από τα πιο παλιά και έμπειρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, είναι οι νέοι άνθρωποι που θα αναλάβουν τα ηνία της Νομαρχιακής να στηριχθούν πραγματικά, να βοηθηθούν από όλους και να μην υπονομευτούν για προσωπικούς ή μικροκομματικούς λόγους.

Αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι στην οργάνωση της Μεσσηνίας υπάρχει ισχυρό ρεύμα υπέρ του προέδρου Αλέξη Τσίπρα και της διεύρυνσης που επιδιώκει, και οι όποιες διαφορές είναι κυρίως προσωΑπικές. Οπως σημειώθηκε, το πιο κρίσιμο είναι αυτή η παραδοχή να επιβεβαιωθεί στην πράξη και να παραμεριστούν οι εγωισμοί και οι προσωπικές επιδιώξεις, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο να ανοιχθεί στην κοινωνία και να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα της περιοχής.

Γ.Σ.