Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 21:31

Ερώτηση «Ελληνικής Λύσης» για Κυπαρισσία - Ραφτόπουλο

Γράφτηκε από την
Ερώτηση «Ελληνικής Λύσης» για Κυπαρισσία - Ραφτόπουλο

 

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς και Κωνσταντίνος Χήτας σχετικά με την ανάγκη αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας - Ραφτόπουλου.

Η ερώτηση απευθύνεται στους υπουργούς Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, και σ’ αυτήν μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Τρεις τουλάχιστον μήνες παραμένει σπασμένο το δίκτυο ύδρευσης στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας - Ραφτόπουλου, λίγα μέτρα από τη συμβολή με την εθνική οδό, στην είσοδο της πόλης από το Καλό Νερό. Επιπλέον, με τις λακκούβες που έχουν γίνει από προηγούμενα σπασίματα στο ίδιο σημείο για διαρροές (χωρίς ποτέ να αποκατασταθούν οι διαρροές αλλά και το οδόστρωμα) «σπάνε» οχήματα κατοίκων και επισκεπτών, που περνούν καθημερινά προς οικισμούς και κοινότητες της Δ.Ε. Κυπαρισσίας, καθώς και για όλες τις κοινότητες της Δ.Ε. Τριπύλης. Οι άνθρωποι έχουν περιέλθει σε απόγνωση και αλλεπάλληλες φορές έχουν θέσει το πρόβλημα στις τοπικές Αρχές, χωρίς αυτό τελικά να έχει επιλυθεί και αποκατασταθεί μέχρι σήμερα.

1. Προτίθεσθε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες τοπικές Αρχές να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο επί μήνες σπασμένο δίκτυο ύδρευσης, επί του επαρχιακού δρόμου Κυπαρισσίας - Ραφτόπουλου της Μεσσηνίας;

2. Για ποιον λόγο έχουν περιέλθει σε τέλμα οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του ως άνω δικτύου ύδρευσης;».


NEWSLETTER