Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 08:32

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα: “Νίκη και με μία ψήφο διαφορά”

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα: “Νίκη και με μία ψήφο διαφορά”

 

“Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, νίκη και με μία ψήφο διαφορά”, είναι ο στόχος για τις επόμενες εκλογές, τόνισαν οι βουλευτές Αλέξης Χαρίτσης και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στην πολιτική εκδήλωση - συζήτηση, το βράδυ της Τετάρτης στο “Καφέ - Σινέ” στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξαπέλυσαν επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ για λογική αυταρχισμού και διχασμού της κοινωνίας, για παλινωδίες κι επανάληψη ίδιων λαθών στην αντιμετώπιση της πανδημίας, για πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών, για αποδυνάμωση του κοινωνικού κράτους, για νεοφιλελεύθερο μοντέλο, για επικοινωνία - προπαγάνδα και fake news αλά Τραμπ, για τον πτωχευτικό κώδικα, το αντεργατικό νομοσχέδιο και την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.

Σημείωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στηρίζεται στο πρόγραμμά του που απαντάει στις προκλήσεις τού σήμερα και του αύριο. Επεσήμαναν την ανάγκη για τη διαμόρφωση κοινωνικής συμμαχίας σε προοδευτική κατεύθυνση και υπογράμμισαν τη δημιουργία πλειοψηφικού ρεύματος που θα αναζητά την πολιτική ανατροπή με ριζοσπαστισμό, συλλογικότητα και κορμό του ευρύτερου προοδευτικού χώρου τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, με εξωστρέφεια και χωρίς ηγεμονισμούς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις μελών και συμμετεχόντων.


NEWSLETTER